Δηλώστε συμμετοχή

Η Open Regatta Fiesta αποτελεί την απόλυτη γιορτή της ιστιοπλοΐας

Τέσσερις ημέρες, επτά από τους ομορφότερους προορισμούς του Ιονίου. Το Open Regatta Fiesta αποτελεί την απόλυτη γιορτή της ιστιοπλοΐας. Αφήστε τον skipper να σας οδηγήσει με ασφάλεια στις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου.

Παρέες των έξι έως δέκα ατόμων έχουν τη δυνατότητα να ναυλώσουν το δικό τους σκάφος, ενώ εκείνοι που θα συμμετάσχουν μόνοι θα γνωρίσουν τους καινούριους τους φίλους εν πλω! Τις μέρες ταξιδεύουν όλα τα σκάφη  μαζί, ενώ το βράδυ γινόμαστε μια παρέα στα σημεία όπου διανυκτερεύουμε. Εκεί σας περιμένουν εκπλήξεις!

Come Sail With us! Ελάτε να ζήσετε, την καλύτερη καλοκαιρινή ανάμνησή σας.

Κόστος 230€. Στο κόστος περιλαμβάνονται: Τα έξοδα του σκάφους (τέλη ελλιμενισμού, καύσιμα, νερό), διανυκτέρευση και ο καπετάνιος, ενώ έχουν εξασφαλιστεί ειδικές τιμές στα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ των προορισμών. Καθώς το μικρό κόστος της συμμετοχής επιτυγχάνεται με τη διάθεση των χρημάτων στους ιδιοκτήτες των σκαφών ανάλογα με τη ζήτηση, η τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Επιπλέον συμμετέχοντες, θα ενημερώνονται για την διαθεσιμότητα και το κόστος, κατόπιν συνεννόησης.
Σημειώνεται ότι για την καλή χρήση του σκάφους, κατά την συνήθη τακτική ενοικίασης, γίνεται χρέωση ποσού σε πιστωτική κάρτα ή καταβολή μετρητών, ποσό το οποίο αφορά τυχόν ζημιές που θα γίνουν από τους πελάτες στο σκάφος. Το ποσό εξαρτάται από το ασφαλιστικό συμβόλαιο κάθε σκάφους, κυμαίνεται από 200€ έως 300€ κατ' άτομο και ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ μετά τη λήξη του ναύλου, εφόσον δεν έχουν προκληθεί ζημιές με υπαιτιότητα του ναυλωτή.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Για να δηλώσετε συμμετοχή τυπώστε και συμπληρώστε την Αίτηση Συμμετοχής. Στη συνέχεια τη σκανάρετε ή τη φωτογραφίζεται και τη στέλνετε στο email openregattafiesta@gmail.com.
Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να αφορά ένα άτομο ή μια παρέα.
Για συνεχή ενημέρωση μείνετε συντονισμένοι στα κοινωνικά δίκτυα. #ORF.
Μην χάσετε το χάρτη του Open Regatta Fiesta για το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος.

registration_download_button-GR registration_download_button